Maatwerk interieur totaalprojecten Knokke

Pavel Campens van Wild Belgium

Ik wil met genoegen iets delen met jullie over Wild Belgium, het startte allemaal als een passie voor ambachtelijk vakmanschap en natuurlijke materialen, maar nu is onze ijver het maken van kwalitatief hoogstaande, formidabele interieurbelevingen waarin design en kwaliteit centraal staan. Door naar jullie wensen te luisteren en advies te geven komen we samen tot innovatieve ontwerpen met een gezellige touch. Veronderstel bijvoorbeeld aan het exposeren van een speciaal op maat gemaakte eiken tafel, Mortex tafel, stalen frame of decoratief Korten staal. We hebben zelfs totaalprojecten ontworpen die helemaal naar de verlangen van de klant zijn gerealiseerd. We willen dat iedereen bij ons terecht kan, daarom bieden wij ook profijtig Mortex tafels aan. Neem gerust een online bezichtiging op onze site of neem contact op, wij helpen je graag verder. Bij Wild Belgium draait het om jouw interieur, jouw stijl en jouw gewaarwording!

Als interieurontwerper ben ik altijd op zoek naar unieke stukken die mijn ontwerpen echt kunnen afmaken. En dat is waar Wild Belgium om de hoek kwam kijken! Wild Belgium is het creatieve kind van objectcreator Pavel Campens van Wild Belgium. Met een passie voor vakmanschap en natuurlijke materialen begon hij met het maken van prachtige ontwerpen die naadloos aansluiten bij de visie en gedachte van de klant. We bespreken samen de wensen van de klant en kijken naar innovatieve ontwerpen met een persoonlijke touch.

Alle objecten zijn handgemaakt met onze handtekening met verschillende materialen van lokale leveranciers. Zo starten we vanuit een kwalitatieve basis om onze missie te vervullen: het creëren van dat ene stuk dat nog ontbreekt in jouw interieur en dat meteen jouw favoriet wordt. Dankzij het pure ontwerp, de praktische voordelen en de ondefinieerbare vibe.

Overzicht

STAAL

De industriële trend is nog {altijd|steevast|voortdurend|steeds springlevend en geen materiaal past daar beter bij dan zwart staal. Het is zowel robuust als elegant en vormt altijd een succesrijke match met hout. Boekenplanken, bijzettafels en op maat ontworpen picknicktafels zijn outer een paar toepassingen waar staal zijn esthetische en bruikbare eigenschappen duidelijk maakt.

Allround staalwerk en totaalprojecten in diverse materialen van uitmuntende kwaliteit

ALUMINIUM

Aluminium {integendeel|daarentegen is een lichter materiaal, wat een outsider is omwille van zijn onderhoudsvoordelen. Je kunt dat feitelijk nemen: het materiaal is roestbestendig en een aluminium tafel kan het hele jaar door buiten blijven staan. Flexibiliteit is een extra troef. Aluminium kan in haast elke vorm worden gevormd en verwerkt. Hoe dan ook hebben aluminium meubels of elementen altijd een poedercoating. We bakken het als het ware op het frame, zodat we een sterkere binding krijgen dan met een traditionele natte verflaag.

Aluminium meubels op maat

CORTENSTAAL

Een soort van versleten charme maakt Corten staal een graag gezienne materiaal in buiten gebieden. Overweeg aan plantenbakken, tuinhekken en brievenbussen: ze bevatten allen een nostalgisch karakter afgewerkt in deze roestkleurige metaallegering. Corten staal dankt zijn bijzondere structuur aan een verband van koper, chroom en nikkel. Het is corrosiebestendig en zal daarom nooit doorroesten.

Cortens staal op maat met roestkleurige metaallegering en nostalgisch karakter

HOUT

Wild zou Wild niet zijn als we niet een van de mooiste natuurlijke hulpbronnen koesteren. We werken gaarne met verschillende houtsoorten die we op alle mogelijke handelswijzen in onze ontwerpen hanteren. Van walnoot en eikenhout tot tropisch hardhout, we zoeken voor elk meubelstuk het meest geschikte materiaal en besluiten voor gecertificeerd hout om de duurzaamheid van onze objecten te verzekeren.

Houten meubels op maat. Van walnoot, eikenhout tot tropisch hout

STUC

Gemaakt op basis van cement en kalk is Mortex het materiaal bij uitstek voor massieve ontwerpen. Enerzijds wordt het typerend door een kloeke betonlook, anderzijds leent het zich perfect voor objecten met zachte, organische vormen. Zo sieren onze Mortex bladen menig salontafel en bureau: een ontzettend onderhoudsvriendelijke keuze. Ook een volledige constructie in Mortex is mogelijk voor wandmeubels, tafels en toonbanken bijvoorbeeld. Ook kan door het bijdoen van kleurpoeder een perfecte samenstelling worden verkregen en kun je jouw meubelstuk in een kleur naar keuze beeïndigen.

Mortex materiaal op basis van cement en kalk is perfect voor op maat gemaakte wandmeubels, tafels en toonbanken

MARMER

Een excellente natuursteen met een tijdloos karakter: marmer komt in vele kleuren en wordt getypeert door een spel van grove of fijne korrels. Wild Belgium gebruikt het materiaal hoofdzakelijk in de vorm van tafel- en werkbladen. Ga voor een samenspel met hout voor een warme uitstraling.

Natuursteen of marmer voor op maat gemaakte tafel en werkbladen en hout zorgen voor een warme uitstraling

ZIEN WAT WE MET DEZE MATERIALEN KUNNEN MAKEN?

Hoe gaan we tewerk bij Wild?

1. Design

Elk succesrijk project begint met een idee. Als je een specifiek type meubel mist in je interieur of als je een bepaalde esthetiek wilt bekomen die nergens anders te vinden is, gaan we aan de slag om jouw ideeën vorm te geven. Heb je als interieurontwerper al een precieze visie voor de vorm en materialen?
Wild gaat er graag mee aan de slag.

2. Finetuning

Nadat je het design hebt gezien en geëvalueerd, zullen we het bijwerken op basis van jouw feedback. Indien nodig doen we dit nogmaals totdat het helemaal perfect is. Want waarom zouden we iets creëren als het niet geliefd zal zijn?

3. Productie

Als het object op papier definief aan je eisen voldoet, zullen we ons in ons atelier inspannen om de productie zo efficiënt mogelijk af te ronden, met oplettend voor een hoogwaardig eindresultaat. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp kunt u beschouwen dat de verwerkingstermijn zes tot acht weken zal zijn.

4. Ready to wow

Na verloop dat het object gezaagd, geschuurd en geassembleerd is, is het voor elkaar om te pronken in jouw interieur. We geven tips over de nazorg van de gebruikte materialen, zodat je geruime tijd van jouw creatie kunt genieten. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, staan we altijd klaar om een bijpassend item te leveren.

A PIECE OF WILD IN JOUW INTERIEUR?